Απόκριες 2010

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία
Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Cookie


Θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά, αγγλικά και ρουμάνικα και θα διανεμηθεί
στην έκθεση «ROMΕXPO»

Ενημερωτικό οδηγό για τους δήμους και τις κοινότητες του Πηλίου, πρόκειται να εκδώσει και να κυκλοφορήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρουμανία, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου.

Ο οδηγός, ο οποίος θα μεταφραστεί στα Αγγλικά και στα Ρουμάνικα, θα περιλαμβάνει βασικές οδηγίες και κατευθύνσεις προς τον επισκέπτη, χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες και ενδεικτικές φωτογραφίες κάθε περιοχής ξεχωριστά, ώστε να λειτουργήσει θετικά στην κατεύθυνση προσέλκυσης τουριστών- επισκεπτών από τη Ρουμανία, στο Πήλιο.

Το έντυπο θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της τουριστικής έκθεσης «ROMΕXPO», που γίνεται στο Βουκουρέστι, από τις 25 έως τις 28 Μαρτίου 2010 και στην οποία θα συμμετέχει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, με δικό του περίπτερο.

Όσοι μάλιστα από τους επαγγελματίες τουρισμού του Πηλίου επιθυμούν να προβληθούν ή να δώσουν προσπέκτους των ξενοδοχείων, καταλυμάτων, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Ελένη Γιώτη  (τηλ. 697-8525599) .

Γραφείο στη Ρουμανία

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχέσεις του Ινστιτούτου με φορείς της Ρουμανίας όπως και με την ομογένεια είναι άριστες, ενώ πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και πενθήμερη επίσκεψη στη Ρουμανία κατά τη διάρκεια της οποίας, υπήρξαν σημαντικές συναντήσεις, με στόχο να αυξηθεί ο τουρισμός στο Πήλιο.

Η ελληνική ομογένεια εξάλλου, παραχώρησε γραφείο στο κέντρο του Βουκουρεστίου, στο οποίο θα στεγαστεί το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, από το οποίο θα διανέμεται έντυπο πληροφοριακό υλικό, ενώ θα λειτουργεί και ως εκθετήριο παραδοσιακών προϊόντων του Πηλίου.

Οι επισκέπτες εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να έρχονται κατόπιν σε επικοινωνία με τους παραγωγούς για την οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία.

Εξαήμερη εκδρομή

Εξάλλου, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, διοργανώνει εξαήμερη εκδρομή για τα μέλη –υποστηρικτές του στη Ρουμανία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, κατά την οποία, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη για δύο ημέρες στο Βουκουρέστι, δύο ημέρες στη Βράϊλα και μία ημέρα στην Κωνστάτζα, με επίσκεψη σε Μοναστήρια και άλλα αξιοθέατα της χώρας.
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις επόμενες εβδομάδες.


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2018 - The Pelion Institute


eXTReMe Tracker