Εκδρομή στο Άγιο Όρος από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία
Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Cookie


Εκδρομή στο Άγιο Όρος από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου υλοποιώντας το πρόγραμμα του με τίτλο «Θρησκευτικός Τουρισμός στο Πήλιο και Άγιο Όρος» διοργανώνει τριήμερο θρησκευτικό προσκύνημα στο Άγιο Όρος.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 13,14 έως 15 Ιανουαρίου 2010 που με το παλιό ημερολόγιο εορτάζεται η Πρωτοχρονιά στο Άγιο Όρος και θα επισκεφθούμε τις Μονές Βατοπεδίου, Φιλοθέου και Εσφιγμένου.

Το πρώτο τρίμηνο του 2010 εξάλλου θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο – οδηγός με τίτλο «Θρησκευτικός τουρισμός στο Πήλιο». Το βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε μορφή c.d. , γίνεται με τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και θα περιλαμβάνει όλα τα μοναστήρια του Πηλίου καθώς επίσης και τα μονοπάτια που οδηγούν σε αυτά. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει και το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί θερμά όσους εργάζονται για την έκδοση του βιβλίου και ιδιαίτερα το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο και την Υφυπουργό Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων (μέχρι τις 08/01/10) για την εκδρομή στην κα Ελένη Γιώτη στο τηλέφωνο 697-8525599.ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2018 - The Pelion Institute


eXTReMe Tracker