Νομικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ο κ. Γ. Καπέλιος

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία
Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Cookie


Νομικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ο κ. Γ. Καπέλιος

Σε μια λαμπρή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία των Πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου , έγινε η ορκωμοσία των αποφοίτων της Νομικής Σχολής της περιόδου του Ιουνίου 2009.

Μεταξύ των αποφοιτησάντων ήταν και ο συντοπίτης μας Αντιστράτηγος ε.α. Γιάννης Καπέλιος που μετά την αποστρατεία του από τις Ένοπλες Δυνάμεις, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου.

Ο κ. Γιάννης Καπέλιος είναι μέλος- υποστηρικτής του Ινστιτούτου και μετά την αποφοίτησή του από τη Νομική Σχολή, ανέλαβε τα καθήκοντα του νομικού συμβούλου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου.

Ο Γ. Καπέλιος

Ο κ. Γ. Καπέλιος, είναι παντρεμένος με την Πόπη Αγγέλη και έχει τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος του Χρήστος, είναι τελειόφοιτος αριστούχος φοιτητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κόρη του Μελίνα δικηγόρος Αθηνών, συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του HARVARD στη Βοστώνη των ΗΠΑ , ενώ ο μικρότερος γιος του Πάνος, είναι φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Π.Θ.

Ο ίδιος αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, είναι πτυχιούχος πλέον και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου και ασκούμενος δικηγόρος .

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Μηχανολογία Οπλικών Συστημάτων, μετά από 3ετείς σπουδές στη Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου ΝΡS, στο Monterey των ΗΠΑ.

Απόφοιτος της Σχολής Αεροπορίας Στρατού ως χειριστής Ελικοπτέρων και μετεκπαιδευτείς ως χειριστής –δοκιμαστής Ε/Π στη Σχολή Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ.

Διετέλεσε επί μια 10ετία και με απόλυτη επιτυχία Διοικητής του 307 Τεχνικού Συγκροτήματος Υποστήριξης Αεροπορικού Υλικού.
Επί διοικήσεως του, το 307 ΤΣΥΑΥ εξελίχθηκε σε πρότυπο παραγωγικό κέντρο υψηλής τεχνολογίας και απέσπασε πλήθος αρίστων αξιολογήσεων από την στρατιωτική ηγεσία αλλά και από αρμόδιες ξένες στρατιωτικές αποστολές.


Νομικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ο κ. Γ. Καπέλιος


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2018 - The Pelion Institute


eXTReMe Tracker