Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία
Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Cookie


Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου


Στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα που έγινε στην Αθήνα

Επιτυχημένη κρίνεται η συμμετοχή του Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου στο Τουριστικό Πανόραμα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 17 έως τις 20 Απριλίου 2008, στο εκθεσιακό κέντρο expoathens.


Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Mαγνησίας και Δήμαρχος Μηλεών Απόστολος Αρέθας , με τον πρώην νομάρχη Καρδίτσας κ. Βας. Αναγνωστόπουλο, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παν. Ψωμιάδης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η αντινομάρχης Μαγνησίας κ. Εύη Αδαμάκη, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας κ. Παντ. Μαστρογιάννης, ο εκπρόσωπος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Δημουλάς , ο νομαρχιακός σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Φώτης Ζεϊμπέκης, ο αντινομάρχης Πειραιά κ. Γιάννης Αξαρλής , ο διευθυντής του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης του τμήματος Αξιοποίησης Έργων κ. Χρ. Πλιακοστάθης, ο πρώην Διευθυντής της Ά ΔΟΥ Αθηνών κ. Γεώργιος Σκούλτσος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας κ.κ. Νίκος Λελούδας και Δημήτριος Χατζηλιάδης, ο Δήμαρχος Σηπιάδος Σταμάτης Βακούλας, ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού «tourism property» κ. Νίκος Καμπάνης και ο Γ.Γ. της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ κ. Δημ. Μιχαηλίδης.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δημ. Σιούφας, η Υπουργός Απασχόλησης κα Φάνη Πετραλιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Παν. Φασούλας ο Δήμαρχος Μουρεσίου κ. Κ. Λεβέντης, και άλλοι επίσημοι, ενώ δημότες της ευρύτερης περιοχής της Αργαλαστής μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στην έκθεση την ημέρα των εγκαινίων.

Το περίπτερο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ήταν εμβαδού 100 τ.μ. και συμμετείχαν ο Δήμος Μηλεών, η ΕΨΑ Α.Ε.

Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών, το Κ.Τ.Ε.Λ. Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., η Around Greece, η ΕΒΟΛ Βιομηχανία Γάλακτος , οι Εκδόσεις Καρεκλίδη- εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ο Αγροτουριστικός Οικοτεχνικός Συνεταιρισμός Πηλίου, το Ουζερί «Σπυριδάκης», η Λουκουμοποιία Συργιάννης , και η εταιρεία Σιούρας Παραγωγή Ελαιών .

Εντός του περιπτέρου είχε στηθεί ένα ουζερί 40 τ.μ. μέσα από το οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν μεζέδες από το ουζερί «Σπυριδάκης», και τσίπουρο από τη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Μηλεών που προσέφερε και τσιτσίραβλα…Ταυτόχρονα γίνονταν διανομή λουκουμιών από την Λουκουμοποΐα Συργιάννη, γάλακτος ΕΒΟΛ, και λεμονάδων ΕΨΑ, ενώ το περίπτερο ήταν στολισμένο με γαρδένιες και αντζαλέες Στην διάρκεια της έκθεση , μέσω οθόνης γίνονταν προβολή των τοπίων του Πηλίου, αλλά και παλαιότερων εκδηλώσεων του Ινστιτούτου.

Χορηγοί του περιπτέρου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, ήταν η ΕΑΣ Πηλίου & Β. Σποράδων και τα Αρτοποιήματα ΚΑΤΣΕΛΗΣ.


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2018 - The Pelion Institute


eXTReMe Tracker