Νοσταλγικές στιγμές χάρισε η «Νοσταλγία» του Δήμου Πόγραδετς στην Αργαλαστή

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία
Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Cookie


Νοσταλγικές στιγμές χάρισε  η «Νοσταλγία» του Δήμου Πόγραδετς στην Αργαλαστή

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με το Δήμο Αργαλαστής και το Δήμο Πόγραδετς Αλβανίας, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, μουσική εκδήλωση φιλοξενώντας την χορωδία του δήμου Πόγραδετς «Νοσταλγία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, διατήρησης αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης σχέσεων των δύο λαών και ήταν παράλληλα αφιερωμένη στους αλλοδαπούς- Αλβανούς που διαμένουν στο Πήλιο.

Παρά το τσουχτερό κρύο, παρουσία πλήθους κόσμου στην πλατεία Αργαλαστής όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η χορωδία μάγεψε με τις μελωδίες που απέδωσε, τραγουδώντας ταυτόχρονα ελληνικά και αλβανικά παλιά τραγούδια.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, μετά το πέρας της εκδήλωσης, παρέθεσε σε εστιατόριο της Πλατείας, δείπνο προς τιμήν των μελών της χορωδίας «Νοσταλγία», ενώ τα μέλη της μαζί με τους θαμώνες του καταστήματος, τραγούδησαν παλιές ελληνικές και αλβανικές καντάδες, χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, όπως και τον δήμαρχο Πόγραδετς κ. Artan Shkembi.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2018 - The Pelion Institute


eXTReMe Tracker