ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

English Language
Αρχική Σελίδα
Σκοπός του Ινστιτούτου
Προγράμματα
Δελτίο Τύπου
Τουρισμός
Διαμονή
Φαγητό και Ποτό
Γενικές Πληροφορίες
Πολιτισμός
Παραλίες
Εκκλησίες / Μοναστήρια
Εναλλακτικές Διακοπές
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δήμοι Πηλίου
Κατάλογος
Εκδηλώσεις
Σεμινάρια
Επικοινωνία
Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Cookie


ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Κορυτσά, Πόγραδετς και Οχρίδα στην Αλβανία στις 18/19 και 20/12/2009.

Το εισιτήρια για τα μέλη – υποστηρικτές είναι 100 ευρώ και για τα μη μέλη είναι 150 ευρώ.
Απαραίτητο καινούριο διαβατήριο σε ισχύ.
Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου στο τηλέφωνο: 6932 222 440 έως την Παρασκευή 14/12/2009
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η ημέρα: ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ-ΚΟΡΥΤΣΑ
Αναχώρηση από την Αργαλαστή στις 05:00 π.μ. για Βόλο, Καστοριά, σύνορα Κρυσταλλοπηγής. Διέλευση, στάση στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και συνεχίζουμε για την Κορυτσά. Επίσκεψη στα αξιοθέατα, γεύμα εξ’ιδίων και συνεχίζουμε για Πόγραδετς. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την γιορτή κρασιού «ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΑΡΕΛΙΩΝ» στο Πόγραδετς.

2η ημέρα: ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ - ΟΧΡΙΔΑ
Πρωϊνό και αναχώρηση στις 10:00 π.μ. για Οχρίδα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη με ελληνόφωνο ξεναγό. Το μεσημέρι γεύμα εξ’ιδίων σε μια από τις πολλές ταβέρνες της περιοχής. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στη λίμνη με καραβάκι και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ – ΚΟΡΥΤΣΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Πρωϊνό και αναχώρηση στις 9.00 για Κορυτσά. Θα επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό Ναό της Κορυτσάς και θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορυτσάς κ.κ. Ιωάννη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πιούμε καφέ στην κεντρική πλατεία Κορυτσάς και θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παζάρι. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Καστοριά, γεύμα εξ ιδίων και με ενδιάμεσες στάσεις επιστροφή στην Αργαλαστή αργά το βράδυ.ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
Πήλιο - Μαγνησία - Θεσσαλία
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440
Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Email: pilioins@otenet.gr
© 2006-2018 - The Pelion Institute


eXTReMe Tracker